Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Most végeztem el a 10. évfolyamot egy olyan suliba, ami érettségit ad. Viszont lehetőségem lenne átmenni egy másik iskolába ami szakmát ad. Melyik legyen az első? Maradjak itt, ahol most vagyok és legyen meg az érettségi? Vagy menjek át és végezzem el szakmát aztán az érettségi?2015. aug. 18. 15:35
1/4 anonim válasza:
Szóval gimnáziumból szakmunkásba? Vagy gimnáziumból szakközépbe? (szerintem utóbbi jobb ötlet). Viszont így 2 héttel iskolakezdés előtt már nem variálnék azzal, hogy melyik iskolába járok
2/4 A kérdező kommentje:
szakközépiskolába járok ami simán érettségit ad
2 hét, az még sok idő :D
2015. aug. 18. 17:33
3/4 anonim válasza:
De utána van elvégezhető technikum, nem? Én a helyedben biztos, hogy maradnék. Könyvet rendelni/beszerezni, stb, nem olyan sok idő az
4/4 A kérdező kommentje:
passz:) holnap utána járok.
valóra váltom az álmom ígyis úgyis :)
2015. aug. 18. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!