Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 3,75 átlaggal van esélyem...

3,75 átlaggal van esélyem arra, hogy felvesznek a Kossuth Zsuzsa Szakközépiskolába? (Szeged) Szeptembertől nagyon tanulni fogok! 13L

Figyelt kérdés

2015. aug. 15. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidéki szakközépbe szerintem simán. Viszont azt, hogy "majd tanulni fogok", nem túl valószínű hogy beszámítják a felvételnél.
2015. aug. 15. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom,ezèrt fogok 8.-ba ráhajtani a tanulásra!
2015. aug. 15. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, vagy úgy. Ha még csak hetedikes voltál ebben a tanévben, akkor meg főleg sok lehetőséged van még, onnan akár még egy gyengébb gimnázium is meglehet.
2015. aug. 16. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Illetve, ha szabad kérdeznem, milyen tantárgyak miatt lett 3,75 az átlagod? Mik azok, amikből a leggyengébb vagy?
2015. aug. 16. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Nyelvtan,tortebelem,matek,fizika,foci!

Ezekbol mind harmas lettem!

De nyelvtanbol,toribol es focibol jobb is lehettem volna csak a 2. felevben elhanyagoltam a tanulast! Matekbol meg fizikabol kell nagynagyon tanulnom jovore! Elsősorban a Kossuth Zsuzsaba szeretnek menni! :)

2015. aug. 17. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Matekbol es fizikabol vagyok gyengebb!!
2015. aug. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!