Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megbuktam matekból és kémiából...

Megbuktam matekból és kémiából. Van rá esély, hogy másfél hét alatt megtanuljam tanár nélkül a kémiát?

Figyelt kérdés
Matekból már 2 hete járok magántanárhoz, de a kémiát én tanulom meg.Még az elején tartok.

2015. aug. 14. 16:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%

Miért fogod az egészet a tanárra? Azt buktatja meg, aki hülye, nem tanul, és karót kap az összes dolgozatára. Kész, pont, ennyi, nincs ezen mit magyarázni. Mindenki megkapja a tankönyveit év elején, mindenki odafigyelhet órán, mindenki utánanézhet mindennek, a lehetőség adott, csak élni kéne vele, és nem másokat hibáztatni a saját lustaságod miatt.

A munkához meg szokj hozzá, mindenki dolgozik, a felnőttek nem csak nyáron, hanem egész évben, ettől függetlenül képesek ellátni az egyéb feladataikat.

Ne keress kifogásokat, hanem tanulj.

2015. aug. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!