Nem elég erős az iskola? (lent)
Egyetertek, egy versenyszellemmel teli osztaly jot tenne. Ha te vagy a legjobb egy targybol, ha nem, rossz ugy "megnyerni egy versenyt h te vagy az egyetlen indulo". Egy eros gimibe nyilvan lesznek problemaid mert ott nem eleg az amit te csinalsz most de valoszinuleg berazodnal. Talan paran nem fognak kedvelni de sajat tapastalatbol mondom h ez nem szamit. Volt egy targy amibol en voltam a legjobb es megis imadtam versenyezni h ki nyeri a vitaversenyt, ki er el tobb pontot a versenyen... Ebben vannak partnerek es vannak akik huvos lenezessel megelegdnek egy 3assal v 4essel. Volt egy masik targy amibol nagyon de nagyon rossz voltam a beallitottsagom es a kepessegeim miatt. Ha nincs az a versenyszellem akk tuti nem tanultam volna meg es megbantam volna mert ez volt az aminek koszonhetoen otos lettem, az atlagom szerint az osztaly egyik legjobbja.
Osszefoglalva nem fog artani ha egy rendes gimibe mesz.
Ne haragudj, de panaszkodni jársz ide, vagy megoldást keresel? Úgy tűnik, végtelen ciklusban mondogatod azt a fájdalmadat, amit az első perctől elfogadtunk, és elég egyféle tanácsot kaptál ellene. Közben tettél is valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!