Veres pálné gimit ajánlanátok?
Hát, ha tényleg nem egy Fazekast, vagy Eötvöst keresel, akkor jó a Veres Pálné :)
Bár én személy szerint nem ajánlanám. Nagyon beképzeltek a tanárok, mert nagy, elit neve van a sulinak. Szétszívattak a humán szóbelin, mindenbe belekötöttek (de tényleg). Éppen, hogy csak behívtak, mert 126 pontom volt (a fizikáért is levontak egy pontot, mert 4-es voltam 7.-ben).
Esetleg még a Berzsenyit tudnám ajánlani, vagy a Könyvest.
Madách Gimi,
Deák Téri Evangélikus Gimi
A VPG-t kerüld el!
Velem is nagyon szemetek voltak a szóbelin, szerintem túl sokat képzelnek magukról. Egyáltalán nem olyan jó a suli, ahogy ők gondolják.
Én ajánlom, jó suli, jó hangulat, a tanárok nem beképzeltek.
A nyelvoktatás a gyenge pontja szerintem
Szerintem igenis jó iskola, és a tanárok nem beképzeltek, nem tudom, hogy te kit fogtál ki a szóbelin...:)
Jó a közösség, a hangulat, és azt veszem észre, hogy itt még az is találhat magának barátokat, akinek korábban nem voltak. Nekem is nagyon sok lett!
Én nyeken vagyok, a nyelvoktatás meg pont, hogy nagyon jó
Én ajánlom!
én ajánlom a VPG-t mert tavaly nekem is 4.7es atlagom volt(8.os vagyok) irtam egy 89 pontos felvetelit es jovore oda fogok jarni.....a szobelin kedvesek voltak, nem szivatattak szet mint a Madachban
en szemely szerint ajanlom neked a VPG-t mert meg oda se jarok de mar most ismerem osztalytarsaimat, nagyon kedvesek, de nem csak ok hanem a felsobb evfolyamba jarok is :)a tanarok jofejek, az en ofom pl. golyakirandulason ugy mutatott be h "a csodaalaatos 9.ny!!"
ui.: bocsi h nem irtam ekezeteket telorol vagyok
köszönöm a válaszokat!
hú, elég vegyes véleménnyel vagytok róla:D de hát kinek a pap, kinek a papné..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!