Mit kell ledolgozni egy iskolai dolgozónak aug 8-án? Az aug 21-et amikor amúgy se dolgozna ráadásul nyári szünet?
Iskolai dolgozóként (technikai) be kellett mennem ma aug 8-án dolgozni. Ugye ma az aug 21-et dolgozzuk le.
Kérdésem:
- aug 21-én én is és minden teremtett lélek aki csak iskolában dolgozik szabin van. Akkor mit dolgozok le? A szabimat?
- aug 21 nyári szünet. Akkor mit dolgozok le? A nyári szünetet?
Most lehet erre mondani hogy nem kell belehalni egy napba, de azért én szeretnék valakitől értelmes választ kapni erre. Ha már az iskola illetékes vezetőitől nem lehet mert ŐK NEM DOLGOZTAK MA persze, csak annyit közöltek telefonban még a múlt héten: munkanap. Menni kell.
Ha munkanap nekem nekik nem? De miért nem? Szabin vannak talán? Én is azon vagyok. Nyári szünet van nekik? Nekem is.
És elébe menve a kérdésnek, mi rendkívül fontosat kellett ma csinálni egy iskolában ahol se tanár se diák nyár van 40 fok-na mégis mit? Bementem, megvártam míg letelik az idő, hazajöttem. Kiolvastam egy fél könyvet. Hurrá, ezért aztán érdemes berendelni egy dolgozót nyáron amely dolgozó egyébként szabin van.
(És ha szabin van és mégis bemegy akkor dupla pénzt kap? Hogyne duplát, a szeme alá maximum!)
Teljesen értelmetlen dolog, hogy te szabadságnak veszed ki a jövő hét pénteket,
Nálunk a dolgozó nem "kiveszi " a szabit hanem KIADJÁK.
Nem én döntöm el mikor.
És bizony 21-re ki vagyok írva szabira. Nem én kértem.
Tehát.
21-e szabi. De ma dolgoztam. Vagyis ledolgoztatták velem azt a napot ami eleve szabi. De ha így van legalább ki kéne fizetni a napot pluszban.
Remélem senki se olyan hülye hogy megkérdezze kifizetik-e. Dehogy fizetik.-
Na akkor ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!