Bemennétek utolsó nap holnap?
Figyelt kérdés
Gimiről van, filmeznénk egész nap. Anyu próbálta felhívni az osztályfőnököt, de nem vette fel a telefont. Ma sem csináltunk semmit.. Szerintetek lenne olyan tanár, aki beírna hiányzónak?2015. jún. 11. 19:43
1/2 anonim válasza:
Én bemegyek holnap. Ha úgyis filmeztek, akkor már nem megterhelő és mégiscsak együtt vagy az osztálytársaiddal (én miattuk megyek főleg). Nálunk lenne tanár, aki beírna, mert attól meg tanítási nap és még simán beírhatnak a bizibe egy igazolatlant.
2/2 anonim válasza:
Mit csinálnál helyette? Otthon unatkoznál egyedül? Inkább menj be a suliba, filmezzetek, szünetekben dumáljatok a haverokkal. Én a helyedben biztosan bemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!