Milyenek a nyíregyházi gimnáziumok? Bővebben lent.
Sziasztok! Jövőre kell felvételiznem középiskolába, most leszek nyolcadikos. Azt már végleg eldöntöttem, hogy gimnáziumba szeretnék menni. Tudnátok nekem pár mondatot írni a nyíregyházi/környékbeli gimnáziumokról? (Arany, Kossuth, Vasvári, Kölcsey, Krúdy, Korányi, Szent István, Zay, Szent Imre, Zrínyi, Waldorf, Eötvös)
A másik kérdésem, hogy melyiket ajánlanátok? Érdekel olyan emberek véleménye is, akik tisztábban látják a helyzetemet. Visszahúzódó vagyok, nem szeretem ha figyelnek rám, nagyon kevés emberrel jövök ki, és azt hiszem egy picit elvont is vagyok... Az átlagom 4,5 körül van, de ez még mellékes, még javíthatok, és fogok is. Érdekel a földrajz, a fizika, a média, szeretek nyelveket tanulni, más sajnos egyáltalán nem érdekel. A színvonal nem a legfontosabb, mert szerintem jó tanulónak bárhol lehet lenni.
Hozzáteszem, hogy még csak érdeklődöm, nem szeretnék azonnal dönteni, van még egy kis időm, csupán érdekelnek a vélemények.
Köszönöm a válaszokat előre is. :)
Én Vasváris vagyok, imádom, csak ajánlani tudom!
Jók a tanárok, a közösség, a színvonal, minden.
De szerintem neked Kossuth- média tagozata lenne jó.
Szintén jó iskola, legalábbis tesóm szerette, ő járt oda. De ugye egyházi, tehát vannak ezzel szemben kötelezettségek, amiket meg kell szokni, ha nem túl vallásos az ember, de szerintem nem nagy áldozat.
Krúdy: Nyíregyháza legjobb sulija országos szinten a 11. (Erősen függ, hogy milyen tanárokat kapsz. Nah ha földrajz érdekel, akkor NE ide jelentkezz)
Zrínyi: Nyelvoktatás a legjobb!
Vasvári: amióta új az igazgatója, emelkedett a szinvonal
Eötvös: ismerőseim gyűlölték, szószerint menekültek onnan, el a pitsába.
Waldorf: fizetni kell, és nem is a legjobb.
Kölcsey: oda fizetni kell, ha be akarsz jutni (ha nem vagy gazdag es szép kerüld !!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!