Jó rajztudással hová menjek egyetemre?
Kiskorom óta rajzolok és mai napig nagyon sok időt töltök ezzel, szóval elég jól megy és nyilván szeretem is csinálni. Valamilyen rajzolással, művészettel kapcsolatos munkát szeretnék majd felnőtt koromban végezni, csak nem tudom, hogy milyen olyan munka van ilyen területen, amiben azért el is tudnék helyezkedni valamint hogy milyen egyetemet válasszak ehhez.
A válaszokat előre is köszi :)
17/L
ha művészet akkor ezek vannak hazánkban:
mome
mke
kaposvár
pte
Munkaszinten
Illusztráció, Concept Art, Tetoválás. Ezek jöhetnek szóba amikből meg lehet élni. Első kettő szigorúan külföldi megrendelők által lehet működőképes.
Ha tudsz autodidakta módon tanulni vagy rajztanártól, lehet jobban járnál. :) Angolul ezer minden fent van, nem tudom hol laksz de Bp-n tuti van egy-két nagyon jó magántanár.
A kérdésből nem derült ki, hogy a rajzolás és a művészet között "és" vagy "vagy" kapcsolat van, így megállja a helyét az építészmérnök is.
De amúgyis, az építész nem hardcore mérnök szak, valamilyen szinten művészet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!