Be lehet kerülni még így is egyetemre. Ilyen "egyszerű" lenne, vagy van valami csapda?
Figyelt kérdés
Nincs 280 pontom, így nem kerültem be sehova. De láttam Facen, hogy a BKF lehetőséget nyújt így is bekerülni pár szakra. Jelentkeztem, fel is hívtak, megkérdezték, hogy melyik héten tudnék bemenni. Itt ugyanis egy személyes találkozás lesz, és megállapítják, alkalmas lennék-e rá.
De ez nekem olyan fura... Furcsa, hogy létezik ilyen. Meg kicsit bonyolultnak tűnik, mert külföldi oktatási rendszerbe kerülnék be, ha sikerülne, de át lehet kelentkezni magyarra, de azt nem tudom, hogy kell, mi kell hozzá és mennyire nehéz.
Annyira még nem tiszta ez az egész...
Ti többet tudtok esetleg?
2015. júl. 27. 21:13
1/6 anonim válasza:
Bekerülni könnyű, de bent maradni?
2/6 anonim válasza:
A legtöbb egyetemre könnyű bekerülni, ezért is van az hogy az első félévben 400 fős teremben alig van hely. A vége felé meg 60 fős terem is elég szellős.
3/6 A kérdező kommentje:
Deee ez más helyzet mint amikor elsőre felvesznek valahova...
2015. júl. 27. 22:31
4/6 anonim válasza:
A pénzed miatt vesznek fel, ugyanis nincs államilag finanszírozott ott.
5/6 A kérdező kommentje:
Jólvan persze ezt gondoltam :)
2015. júl. 28. 10:40
6/6 anonim válasza:
a BKF magán intézmény, azért nincs ott állami, tehát simán elképzelhető, hogy felvesznek
az más kérdés, hogy milyen a színvonal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!