Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van Mo. -on olyan suli ahol...

Van Mo. -on olyan suli ahol kötelező az egyenruha?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami nem egyházi.
2010. márc. 7. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van. Biztos van gimik között is, nekem az ált. suli volt ilyen.
2010. márc. 7. 19:23
 2/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%
ZMNE/ hadtudományi (katonai) szak
2010. márc. 7. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Van, most vagyok 8.as, és a városban van olyan suli.

Valahol mondjuk csak polót kérnek de az is van több színűbe,az szerintem még nemolyan gázos

2010. márc. 7. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Én Zalaegerszegre járok a Csány László KSZKI-ba, és tesin kötelező mindenkinek a csányos póló és a zöld rövidnadrág (értelemszerűen hidegben, kint nem muszáj zöld rövidnadrágban lenni). Meg ünnepekkor elvárják, hogy ne farmerban légy, és elméletileg csányos nyakkendőt is kéne viselnünk, bár ezt nem szokott mindenki, és nem is nagyon kérik számon. De a hétköznapokban nincs ilyen elvárás.
2010. márc. 7. 19:32
 5/8 A kérdező kommentje:
19:29 melyik városban élsz?
2010. márc. 7. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kalocsán még divat itt-ott :P
2010. márc. 14. 17:00
 7/8 anonim válasza:
53%
Annyira az egyenrua nem, viszont sokhelyen megszabják hogy milyen füzet kell,van ahol nem lehet mintásat venni, csak sima egyszerű füzetet.
2010. márc. 15. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Van. Az összes Rendészeti Szakközép Isk. -ban egységes formaruha van.(Érettségi után a miskolciba szeretnék bekerülni)
2010. márc. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!