Van Mo. -on olyan suli ahol kötelező az egyenruha?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami nem egyházi.2010. márc. 7. 19:18
1/8 anonim válasza:
Van. Biztos van gimik között is, nekem az ált. suli volt ilyen.
2/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
ZMNE/ hadtudományi (katonai) szak
3/8 anonim válasza:
Van, most vagyok 8.as, és a városban van olyan suli.
Valahol mondjuk csak polót kérnek de az is van több színűbe,az szerintem még nemolyan gázos
4/8 anonim válasza:
Én Zalaegerszegre járok a Csány László KSZKI-ba, és tesin kötelező mindenkinek a csányos póló és a zöld rövidnadrág (értelemszerűen hidegben, kint nem muszáj zöld rövidnadrágban lenni). Meg ünnepekkor elvárják, hogy ne farmerban légy, és elméletileg csányos nyakkendőt is kéne viselnünk, bár ezt nem szokott mindenki, és nem is nagyon kérik számon. De a hétköznapokban nincs ilyen elvárás.
5/8 A kérdező kommentje:
19:29 melyik városban élsz?
2010. márc. 7. 19:33
7/8 anonim válasza:
Annyira az egyenrua nem, viszont sokhelyen megszabják hogy milyen füzet kell,van ahol nem lehet mintásat venni, csak sima egyszerű füzetet.
8/8 anonim válasza:
Van. Az összes Rendészeti Szakközép Isk. -ban egységes formaruha van.(Érettségi után a miskolciba szeretnék bekerülni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!