Pécsi koleszokkal kapcsolatban van tapasztalata valakinek?
Melyikben laksz te? :)
Orvosira fogok járni ősztől,és megadtak egy csomó kolesznevet hogy ezekbe jelentkezhetünk,viszont összesen csak egybe lehet,és félek hogy nem kerülök be :D Mekkora a túljelentkezés ?
Nem tudom ti melyikbe jelentkezhettek, de gondolom első helyen a Balassa áll, az orvosis koli, ez is van az legközelebb az orvosihoz, kb 5 perc alatt le lehet sétálni. Lehet akadnak ott ETK-sok is, ezt nem tudom. De más karokról tuti nincsenek. Bulis, de vannak nyugis szintek is, nem mostanában volt felújítva, úgyhogy ne egy luxusszállót képzelj. A folyosón van szintenként közös konyha és külön ffi és női fürdők, wc-k. A szobában ketten laknak csak, így viszonylag okés, meg szerintem van egy sajátos hangulata, legalábbis vendégként már voltam ott, és van szerethető része. Tanulószoba is akad. A szobában egyébként nagyjából a két ágy van, egy asztal, polcok, hűtő, maximum egy csap még, hát ilyen, de orvosisként én oda mennék, legalábbis először, de lehet csak elfogult vagyok:)
A következő a Szántó, ahol 4en vannak egy blokkban. Ez két szobát foglal magában 2-2 fővel, egy konyhát, fürdőt és wct, mint egy kis apartman. Nemrég lett felújítva, szép, viszont kicsit többet kell sétálni, ám nem vészes egyáltalán.
Talán hallotál még a Jakabhegyről, hasonló a szántóhoz, csak itt egy blokkban 3-3 ember van, tehát 5 másik emberrel kell osztoznod. A Balassa mellett található egyébként, egy lépcső vezet fel hozzá. Orvosisként egyenlő a halállal ha csupa BTK-s és TTK-s emberrel laksz akiket nem is ismersz és fele annyit sem kell tanulniuk. No offense, csak laktam ott, és tudom milyen, nem is találkoztam ott orvosissal.
Boszorkány. Kissé a hegyen van, de aránylag azért közel, sokan laknak ott is, de főleg Pollackosok, az a műszaki és informatikai kar, TTK-sok és BTK-sok. Az idei felosztást nem tudom, de néhány orvosis biztos lesz ott idén is. Szintén 4 fős blokkok, közös konyhák a folyosón, fürdő viszont wcvel a blokkon belül. Kicsit szűkös, legalábbis pl a Szántóhoz képest. Ez is tud elég hangos lenni, főleg ha az ablakod olyan helyre néz, hát nem tudom, egyetlen befutóként nem ezt javasolnám, akkor inkább a Szántó, ha a Balassa nem győzött meg.
Van még az Univ/Szalay koli, ez némileg a város szélén van, ide busszal praktikusabb járni, hazaugrani nem tudnál napközben, és ebben nem vagyok biztos, de mintha 6fősek lennének a blokkok, (ha tévedek akkor is minimum 4) de konyha és wc,fürdő itt is a blokkon belül van, ez is fel lett újítva, egyedül a Balassa ami kicsit öreg már.
Nagyjából ezek vannak amik szóba jöhetnek gondolom.
Igen-igen a Balassa van nekünk elsőként megadva,aztán a Jakabhegyi :) Én is a Balassával szemezek,az nem baj,hogy nem egy luxus hely,de oda csak ÁOK-sok járhatnak,ami nekem fontos.Mármint nem zavarna ha más is járna,csak hogy tudunk egymásnak segíteni,stb.:))
Köszi szépen a segítséget !!
Azt nem tudod esetleg,hogy mekkora a túljelentkezés..?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!