Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy félévben 10 tantárgy...

Ha egy félévben 10 tantárgy van, akkor ez 10 különböző vizsganapot jelent?

Figyelt kérdés

Távoktatásban fogok tanulni és emellett külföldön élek. Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy mennyire reális, hogy 10 hazautazást féléventként meg tudok oldani. Például ha egy nap lehetne 2 vizsga, akkor csak 5x kellene hazautaznom (Berlin - Budapest).

Bármilyen hozzászólást örömmel fogadok.

Köszönöm,

Üdv

2015. júl. 31. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előre nem lehet megmondani, hogy a 10 vizsga 10 napot vagy 3 napot jelent. Lehetséges, hogy úgy időzítik a tanáraid, hogy felvehetsz egy nap 10 órára és 14 órára is, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy még ha ugyanazon a napon is van a vizsga, akkor is ütközik pl. mindkettő 10-kor van
2015. júl. 31. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden tárgynak több vizsgaidőpont lesz megadva, szóval egy napra többet is felvehetsz (már ha a napon belül nem ütik egymást). De arra készülj fel, hogy napi 1 vizsga is megerőltető, hát még ha 2-3-at is felveszel.
2015. júl. 31. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Mindegyik tárgy vizsgás?
2015. júl. 31. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Én levelezőre jártam, és mindig megbeszéltük a tanárokkal az időpontokat. Aki több tárgyat oktatott, ahhoz simán mehettünk úgy, hogy minden tárgyából egyszerre megoldottuk a vizsgát.

De egyébként is korrektek voltak, simán meg lehetett tenni, hogy feljelentkeztem egy időpontra, hogy be lehessen írni a jegyem, de megdumáltam az oktatóval, hogy a nappalisokkal vizsgázom, mert aznap megyek másból is, és 260 km idő is, és pénz is...

2015. júl. 31. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!