BME nyelvi kurzusokkal van valakinek tapasztalata?
Ez nyelv- és tanárfüggő.
Én már vettem fel műszaki németet (ez 2 kredites), ott inkább a nyelvtan és a szókincs volt a nyerő, egyáltalán nem volt élvezhető az óra, kb. végig magyarul beszélt a nő... Fejlődés 0.
Vettem fel felsőfokúra felkészítőt is (0 kredit), ott a tanár egy német anyanyelvű nő volt, aki - ebből fakadóan - végig németül beszélt. Ott elsősorban a beszédre ment minden, de persze volt szókincs és nyelvtani fejlesztés is. Viszont összegezve az sem tett túl sokat hozzá a német tudásomhoz...
Én vettem fel ilyen kommunikációs tréninget (2 kredit), nekem nem nagyon tetszett. Kicsit sokan voltunk hozzá szerintem, de másoknak meg tetszett.
Vettem fel egy új nyelvet is (0 kredites), az oktatás szerintem elég jó, sokat beszélünk is. De nagyon el van húzva...szóval az, hogy egy év alatt 0-ról az A2 alját kaparjuk, az kicsit durva szerintem. Ha fizetni kellene, nem csinálnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!