Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érdemes lemenni Szegedre?

Érdemes lemenni Szegedre?

Figyelt kérdés
Felvettek az SZTE-re és én még sosem voltam Szegeden. Érdemes lemenni egy kicsit körülnézni, megismerni várost? A héten mennénk 1 napra. Be lehet ilyenkor az egyetemre menni esetleg lehet valakivel beszélni, kérdezni?

2015. júl. 28. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Az egyetemen ilyenkor szerintem csak a TO van nyitva. Nyugodtan nézz körül amúgy a városban, elvégre is sokan csak kirándulás céljából is lemennek Szegedre egy napra.
2015. júl. 28. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
És hogyha beszélni szeretnék valakivel akkor a TO-ra kell menni? Holnap például megnéztem 10-11-ig van fogadás.
2015. júl. 28. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nincs sok értelme, maximum ha Szeged nevezetességeit is megnézed mellé, mert az egyetemi épületek nem igazán érdekesek, TIK-be meg ilyenkor nem lehet bemenni.

Én beiratkozáskor voltam először Szegeden, busszal mentem, és GPS-szel találtam oda a sulihoz, gyalog, mert a tömegközlekedést nem ismertem még.

Esetleg ha albérletbe vagy koliba mész, akkor a suliba vezető utat, járatokat érdemes feltérképezni, de erre is bőven lesz idő. Az első nap után már profi leszel, Szeged nem annyira nagy.

2015. júl. 28. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
TO-ra tanulmányi problémákkal kell menni, idegenvezetéssel nem foglalkoznak.
2015. júl. 28. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
egyébként nem is TO, hanem HSZI
2015. júl. 28. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi épületekbe biztos, hogy nyáron is be lehet menni, hiszen a PhD hallgatók és az oktatók nyáron is dolgoznak...
2015. júl. 28. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp elmennék... Körülnézni, mi hol van, hogy működik a közlekedés, főbb csomópontok merre van... Igazából az egyetemi épületeket belülről megnézni tök fölösleges, annyira azért nem érdekesek, meg épp elégszer fogod látni majd:D A termeket meg úgy is csak akkor fogod pontosan tudni, ha már felvetted az órákat. De azt megkeresheted, hogy villamossal busszal merre meddig lehet menni. Meg van sok szép hely, úgyhogy kikapcsolódás szempontjából sem lenne rossz. Beszélni szerintem felesleges, a TO és a HSZI sem idegenvezető, ez igaz, meg mégis mit kérdezel ilyenkor? Hidd el meg fogod tudni időben, a regisztrációs héten meg a beíratkozáskor azért tényleg elmondanak minden aktuálisat. Egyébként gratulálok a felvételhez!:)
2015. júl. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!