Neptun-kód és egyéb infók az egyetemtől? (lent)
Figyelt kérdés
Megkaptam az SMS-t a felvitől, hogy megvan a pontom, de nem kaptam még sem e-mailt, sem levelet a neptun kóddal, ami meg elvileg kell a koleszos jelentkezéshez. Mikor szokták küldeni? Egyáltalán e-mail vagy levél? Ti kaptatok már bármit is az egyetemtől?
Egyébként Semmelweis Egyetemről van szó.
2015. júl. 27. 18:48
11/13 anonim válasza:
Tegnap megkaptam etk apolas. Emailt az oktatasi hivataltol kptam indoklassal hogy miert oda vettek fel ahova, reszletes pontszamitassal es egy tajekoztatoval hogy mi a feltetele az allami osztondijas kepzesnek. De ez min fenn van a felvi.hu sajat e felvetelitekben is. A level amit az egyetemtol kaptam az meg a tanev rendjet, beiratkozasi informaciokat, golyataborrol ertesitot ill a neptun kodot tartalmazza.
12/13 anonim válasza:
Már kezdtem aggódni, hogy nekem csak azért nem jött, mert elrontottam valamit az ügyintézésnél. Nagyon megnyugtattál ezzel a kérdéssel.
13/13 anonim válasza:
Csak most nézem, hogy ez egy tavalyi kérdés... Kezdek parázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!