Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kecskeméti Katedra Középiskola...

Kecskeméti Katedra Középiskola vélemények?

Figyelt kérdés
Leginkább a művészeti szak érdekel, de bármilyen véleményt szívesen elolvasok az iskoláról. Milyenek a tanárok? Mennyire nehéz oda bejutni? Megéri-e a pénzt?

2015. júl. 26. 09:36
 1/4 anonim válasza:
Rossz. Ne menj oda. Nem éri meg, nyílt napokon megy a színjáték, utána meg jön a pofáraesés. Az, hogy mit tanulsz az meg tanárfüggő a művészeti osztályokban. Van olyan, aki semmit nem tanít, oldd meg, vagy ha megakadsz megcsinálja helyetted... Vannak persze nagyon jó tanárok, de sajnos nagyon rosszak is, és ha mondjuk osztályszinten gond van egy puncsos tanárral, akkor azt a büdös életben nem cserélik le.
2016. aug. 27. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóval akkor nagyon egy cipőben járhattam, ugyanis én is egy kisebb becsapás áldozata lettem itt.

A felvételin derült ki, hogy amúgy fizetős a suli, csak elfelejtették érdekes mód mondani. Egy szülő kérdezett rá, és elég sokan meglepődtek, köztünk mi is

(Aki messziről jön, honnan tudhatná, ha a honlapon se volt feltűntetve?!)

Szóval szerintem ha ilyen képmutatást megcsinál az iskola,mi lehet még..

Örülök, hogy nem oda mentem. A szakról is azt hallom nem olyan jó..

2016. nov. 2. 15:27
 3/4 anonim válasza:
Megtudnátok mondani, mennyibe kerül havonta a tandíj?
2016. nov. 21. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
En 25-50 000e kozottrol tudok. Ne menj oda!
2016. nov. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!