Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó középiskola a Zöld Kakas...

Jó középiskola a Zöld Kakas Líceum? Médiás szakképzésről vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van esetleg valaki aki a Zöld Kakas Líceum középiskolába járt, vagy hallottatok valamit róla? A médiás szakképzésről tudnátok mondani pár konkrétabb dolgot? Szerintetek megéri átjelentkezni oda?

2015. jún. 6. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Èn pàr hónapja iratkoztàm àt ide, és nagyon megèri. Nem mèdiàs vagyok, de ahogy halottam jó, szoktak fotózni meg videózni. A tanàrok meg eszmèletlen jófejek.
2015. aug. 9. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Én sem médiás vagyok de rohadt jo suli, baromi jó tanárokkal.
2016. ápr. 13. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Én nem ajánlom,ha csak nem vagy nagyon 'elzüllott'. Akinek van egy kis tartása az ne válassza ezt az iskolát.Vizsgák elott 2 héttel nekem kellett 3 tanárnak könyörögni,hogy adják már oda az anyagokat,de egyik sem írt vissza.Ha normális vagy,nagyon kifogsz tünni..Itt mindenki ku**anagy elánnal beszél arról milyen menő füvezni,hogy be**sztak és hogy a májusi program kiránduláson hogyan rugtak be és másztak rá a másikra.Nem vagyok én sem szent,de drága ehhez az iskola, havi szinten eleinte 20, majd 23ezret fizettem.Igényesebb egy esti gimi.Tudom nagyon menő,hogy lehet tegezni a tanárokat meg hülyéskedni, és épp, hogy átrugdosnak a tantárgyból, de nem egy szinvonalas dolog ami ott folyik.
2019. febr. 21. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ismerősöm járt oda és neki nagyon tetszett. Én is csupa jót hallottam rólla s még akkoriban a nyílt napon is voltam. Nagyon rendesek, figyelmesek és segítőkészek voltak.
2024. márc. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!