Nagyon nehezek a humán tantárgyak?
Figyelt kérdés
Szeptemberben középiskolába megyek. Milyen nehezek ott a humán tantárgyak? Mennyit kell tanulni? Tényleg csak magolni kell 200 oldalt? Reál tagozatra megyek.
Humán alatt ezekre gondolok: irodalom, történelem, nyelvtan, angol
2015. júl. 19. 16:02
1/4 anonim válasza:
jaj, fokozatosan nehezednek. ha volt eszed általános isiben, akkor középiskolában is lesz.
ja, nem magolással kell tanulni :)
tökmindegy, milyen tagozatra mész. mindent tanulnod kell.
én annak idején angol tagozatos voltam, de ugyanúgy tanultuk a többi tantárgyat is.
2/4 anonim válasza:
Nem nehezek, bár humán tagozaton vagyok, szerintem a legkönnyebb tantárgyak közé tartoznak. Sokat kellett olvasni, év közben sok a kötelező olvasmány, sok a vers és a verselemzés. Nyelvtanból vannak részek, amik kicsit nehezebbek, de nem vészes. Töri kb ugyanaz, mint általánosban, csak részletesebb.
3/4 anonim válasza:
Órán hallottakból megélsz, több nem is kell, koncentrálj a reál tárgyakra ha már odamész, azoknak hasznát is veszed majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!