Miért tették az általános orvos szak központi ponthatárát 380-ra, ha úgyis magasabb lesz? Miért nem tették például 400-ra, mint a gyógyszerészetiét? Mi értelme van ennek? Olyan ésszerűtlennek tűnik az egész.
Figyelt kérdés
#egyetem #továbbtanulás #biológia #kémia #érettségi #felvételi #Debreceni Egyetem #gyógyszerész #orvosi egyetem #ponthatár
2015. júl. 15. 16:35
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Igen. Volt róla cikk, hogy lehet, hogy leviszik. Mondjuk majd kíváncsi leszek, hogy hány főt vettek fel...
13/14 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy felvesznek 150 hallgatót. Hozzájuk kerülnek majd azok, akik csúsztak. Tavaly így mi 180 valahányan voltunk, de ha jól emlékszem a következő félévben a laborokba már csak 120 hallgató fért be. Alacsony a ponthatár gyógyszerészetin, de kiszórják első félévben a leggyengébbeket, majd a következő(ek)ben is...
Nem tudom pontosan, hogy mikor került meghirdetésre ez a központi ponthatár, de szerintem azért lett, hogy aki orvosi akart menni, az ne jelölje meg a gyógyszerészetet. Bár ki tudja. :)
SOTE-s hallgató
14/14 anonim válasza:
Igen, 13-as válaszoló, ezzel egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!