Ősszel vagy tavasszal nehezebb egy emelt szintű történelem érettségi? Illetve, mennyiben változnak és mikor lehet megtudni az őszi téöröket?
Szerintem nem lehet általánosítani...
Mindegyik nehéz, fel kell rá készülni és annyi :D
Először is ez szubjektív, a legtöbb ember nehezebbnek érzi, amit élesben csinál, mint amit gyakorol, és ugyanazt a vizsgát is az egyik ember nehezebbnek érzi, a másik könnyebbnek, másodszor meg egy tapasztalatból elég merész dolog általánosítani. Tehát max. azt mondhatjuk, hogy te csináltál már egy olyan őszi érettségit, amit nehezebbnek éreztél, mint valamelyik tavaszit.
De csakugyan sorsolják az írásbeli feladatsorokat, nincs külön őszi készlet. A témakörök meg tényleg ugyanazok, a tételek nagyon hasonlóak.
Á, értem. Szóval nem mostanában érettségiztek és nem voltak még őszi vizsgán.
Nem kell rögtön támadni. Csupán kérdeztem valamit. És vagyok annyira reális,hogy nem a magam véleményére fogok támaszkodni csak, egy általános kijelentésnél... Nem 2-es tanuló vagyok,hanem maximalista és szín 5-ös. Nagy különbség ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!