68 pont lett az emelt történelem érettségim, az jó? :D
Jó, gratulálok!
Nekem csak 49 de fellebezessel még össze tudok kaparni plusz 5 pontot. Sok sikert a szóbelihez! :)
Már le is szóbeliztél?…
Amúgy az tudtommal közepes.
emelt történelem ÍRÁSBELIM *
És az erős 5 felé közelít a jegy, ha 0 pontos lesz a szóbelim akkor is 4 simán megvan.
> „ha 0 pontos lesz a szóbelim akkor is 4 simán megvan.”
Nem, akkor olyan 1-est kapsz, mint annak a rendje. Szóbelin is meg kell lennie a 12%-nak.
Nekem 96% lett összesen, a 88%-os béna. De lehet jobb, ha azt a konklúziót vonjuk le, hogy mindenki ítélje meg maga, hogy teljesítette-e a saját elvárásait.
Amúgy ha jól tudom, nem volt nehéz az emelt töri idén, meg törin könnyebb jobb százalékot elérni, mint fizikán, matekon, bioszon, kémián, szóval szerintem az emelt érettségizők 20-25%-a ennél jobbra írta meg, de csak becslés.
Utolsó válaszoló!
Ez aztán nagyon nagyképű hozzászólás volt: "88% béna"
Sajnáljuk hogy mi nem vagyunk annyira okosak mint te. Azért ne szállj el magadtól, nem hiszem hogy a 6000 emelt szinten érettségiző díákból a nagy részük 90 fölöttit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!