Milyen iskola a Sárvári Barabás György Műszaki Szakközépiskola?
Figyelt kérdés
Hányas átlagtól vesznek fel ügyviteli szakra? Nehéz bent maradni?2015. júl. 13. 13:58
1/5 anonim válasza:
Nem nehéz, jó iskola :) 3-3,5ös átlaggal már simán felvesznek. Nem túl nagy a tanulási elvárás
2/5 anonim válasza:
Ott az emberek 90% hihetetlen buta, gyenge képességű, nem lesz nehéz bent maradni..
3/5 anonim válasza:
A tanulok tobbsege 2-es atlaggal megy be, es 5-sel vegez... Szerinted? Nem fogsz megbukni, csak idiotak jarnak oda. Akit mashova nem vesznek fel, az megy a Barabasba. Nem ajanlom. Ott a Tinodi.
4/5 anonim válasza:
Fentiekkel ellentmondva azt kell mondanom, hogy ott is lehet produkálni, aki akar. Jómagam is ott végeztem és azóta már két egyetemet is elvégeztem. Én köszönhetek annak az iskolának, szóval aki akar az tud tanulni ott is, megvannak a feltételek hozzá. Aki meg nem akar tanulni az úgy sem tanul itt sem meg a gimnáziumban sem! Erről ennyit! Van továbbtanulásra lehetőség egy Barabásos érettségit követően is! Pont.
5/5 anonim válasza:
Utolsó, igen, van lehetőség a továbbtanulásra a Barabás után is, csak annyira nem kapsz ott normális (általában informatikai) tudást, hogy nehéz lesz bármilyen ilyen infós egyetemi szakon bentmaradnod. Ha nem sajátítod el az alapokat már középiskolában, akkor sokkal nehezebb dolgod lesz egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!