Senki nem szól bele, hogy milyen tolltartót viszel :D miért szólnának bele?
2015. júl. 11. 21:54
3/9 anonim válasza:
Nálatok komolyan a tolltartókkal foglalkoznak a tanárok?
2015. júl. 11. 21:55
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem a tolltartókkal foglalkoznak csak én félek egy picit hogy leszólnak hogy ne zörögjek vagy tudom is én! :D
Mondjuk így belegondolva tényleg nem nagyon lenne értelme beleszólni.. Vagy mégis? :D
2015. júl. 11. 21:59
5/9 anonim válasza:
Van neki jobb dolga is, minthogy a tolltartókat figyelje. És ha figyelné sem tiltaná, sőt, nem is tilthatja meg. Akkor esetleg szólna, ha azzal lennél elfoglalva, hogy minél nagyobb zajt csapj. De feltételezem, hogy nem ez a célod, így nyugodtan hordhatod.
2015. júl. 11. 22:27
6/9 anonim válasza:
A tanárok pont lesz*rják,hogy milyen tolltartód van. Meg hogy van-e egyáltalán. :D Nekem is volt fém és nem zörgött, max. akkor ha a padhoz csapod. :D
2015. júl. 12. 12:00
7/9 anonim válasza:
Édes Fiam! Tanárként mondom, hogy engem csak az érdekel, hogy a gyereknél ott legyen a felszerelése (a csomagolás engem speciel hidegen hagy). Tőlem aztán teknőspáncélban vagy Barbie baba táskában is hozhatod a ceruzáidat, stb...
2015. júl. 12. 13:31
8/9 anonim válasza:
Fusd át a házirendet! :D Amúgyis max csak pár pillanatig szöszölsz vele!:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!