Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 4,2-es átlag jó általános...

4,2-es átlag jó általános iskola 6. osztályában? 13/f

Figyelt kérdés
Főbb tárgyakból jó vagyok csak a kézségtárgyak lehúzzák nagyon.Meg a matekot most elrontottam.

2015. júl. 8. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de jövőre nem árt 4,5-öt elérni, hogy biztosan felvegyenek valahova.
2015. júl. 9. 17:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Megprobálom.Ami tőllem kitelik.
2015. júl. 9. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Na, ez a lényeg! Ami tőled telik, szóval, hogyha mindent beleadsz, és amennyi akkor az eredményed, az teljesen megfelelő egyébként is. Mert annál jobbat ha mégjobban megszakadsz se tudsz. Szóval szerintem saját magadhoz mérten nézzed.
2015. júl. 9. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Jaj! 9.és3.vagyok, na szal a mexakadáshoz, hogy szóval pl nekem a tiszta kitűnő az egy idő után totál elérhetetlen lett, akik mindig 5-ösöket kaptak nekem már mindig emberfelettinek számítottak. De nem kéne megszakadni, csak lehet rosszul fogalmaztam, de tényleg nagyon kemény, elképzelni nemtudom, hogy valaki egy nagyon kemény, erős középiskolában hogy lesz kitűnő. (Tudom, itt még általánosról van szó, hát ott még azért nem olyan meglepő, de az is elég kimagasló.) Sz'al a képességeidhez mérten nézd, ha beleadtál mindent, több már nem ment volna, na hát pl én mindig akkor voltam magammal elégedett, plusz, még egy, hogy van olyan is, amikor megtanulod az egészet, és csak 2-est kapsz. Na, velem ilyen többször is előfordult. Szóval a tanuláson se nagyon múlik. Abból asszem az egyik ilyenből még valahogy a kitűnők is kettest írtak...
2015. júl. 9. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:
*9. és 13.
2015. júl. 9. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:

#9 es 13

En altalanosban vegig kituno voltam, semmilyen energiabefektetes nelkul, ott nem kimagaslo az ilyen. Aztan gimibe tenyleg nagyon sokkolo volt a szintkulonbseg az elvarasok teren plane h eleg eros gimibe mentem. Elso evben nem lettem kituno, amiben semmi meglepo nincs persze de asszem kovetkezo evben eleg kozel voltam hozza, majdnem mindenbol megvolt az otos kiveve bioszbol ami nem nagyon fekszik nekem. Ha nagyon sokat tanultam volna akkor bizonyara meg tudtam volna szerezni az evvegi 5ost de vegul ugy dontottem nem eri meg. Talan csak lista voltam de biztos vagyok benne h jo dontest hoztam azzal h nem hagytam h feloroljon az egesz csupan azert h egy picivel jobb atlagom legyen. Igy is megvolt a jeles tehat eltanulo voltam es nem akartam olyan lenni mint azok akik kb robot modjara tanulnak.

2015. júl. 10. 13:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát azért nem olyan könnyű kitünőnek lenni(sztem)
2015. júl. 10. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!