4,2-es átlag jó általános iskola 6. osztályában? 13/f
#9 es 13
En altalanosban vegig kituno voltam, semmilyen energiabefektetes nelkul, ott nem kimagaslo az ilyen. Aztan gimibe tenyleg nagyon sokkolo volt a szintkulonbseg az elvarasok teren plane h eleg eros gimibe mentem. Elso evben nem lettem kituno, amiben semmi meglepo nincs persze de asszem kovetkezo evben eleg kozel voltam hozza, majdnem mindenbol megvolt az otos kiveve bioszbol ami nem nagyon fekszik nekem. Ha nagyon sokat tanultam volna akkor bizonyara meg tudtam volna szerezni az evvegi 5ost de vegul ugy dontottem nem eri meg. Talan csak lista voltam de biztos vagyok benne h jo dontest hoztam azzal h nem hagytam h feloroljon az egesz csupan azert h egy picivel jobb atlagom legyen. Igy is megvolt a jeles tehat eltanulo voltam es nem akartam olyan lenni mint azok akik kb robot modjara tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!