BME-n lehet tanulni Arduino programozást?
Figyelt kérdés
Vagy valami használható mikrokontrolleres óra van,ahol nem assemblyben kell programozni? Hobbiként érdekelne csak a dolog....2015. jún. 30. 20:28
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Ne akarj már Arduinozni. Tessék C-ben programozni. Akkor nem lesz szopás.
3/7 anonim válasza:
Ha csak hobbira kell, nem számít hogy lefagy, lassú, stb, akkor miért na használhatná az Arduinót? Persze kérdés, hogy ennek meg így mi értelme.
4/7 anonim válasza:
Gyere át a kandóra amíg nem késő. :DDDDDD
De viccet félretéve, írj rám és küldök csomó anyagot ha kell. Rajtad múlik, hogy megtanulod-e.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!annyira nem ástam bele magam,megmondom őszintén,csak láttam,hogy egész jó cuccokat össze lehet rakni arduinoval,ezért is gondoltam,hogy hasznos és jól ki van találva. Gondoltam ha van ilyen óra,akkor felveszem,de ahogy látom lehet nem éri meg....
Második válaszoló: nincs azzal gondom,ha meg kell tanulnom C nyelven programozni,sőt....ha ez egy használható tudást ad,akkor persze,hogy benne vagyok,de olyan órát se találtam sajnos.
2015. aug. 3. 01:43
6/7 anonim válasza:
Én innen tanultam meg mindent: https://www.youtube.com/watch?v=JMMamSVy1Zs&list=PLE72E4CFE7..
7/7 anonim válasza:
BME-n nem fogsz használható tudást kapni. Ez van sajnos. C-ben kell megtanulni. Vegyél egy DIP tokozású ATmegát, tegyél mellé quartzot meg kondikat, vegyél egy programozót, pl. STK500 / AVRISP és programozd fel, amire akarod. C-ben nagyon könnyű. Vegyél fel Skype-ra elmagyarázom: g890707
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!