Nektek tanítottak programozást a gimiben vagy szakközépben?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen programnyelvet? Megfelelő volt az oktatás?2015. márc. 18. 03:58
1/9 anonim válasza:
Én csak az egyetemen tanultam. És nem éppen volt megfelelő... Elavult verziók egy már eleve elavult programból...
2/9 anonim válasza:
Igen, gimnáziumban fakultáción pascal-t. Kb semmit nem ért. Ha ilyen irányba akarsz továbbtanulni, érdemes önállóan készülnöd. És ez a későbbiekre is igaz lesz, mert egyetemen is kb 20 éve kihalt technológiákat tanítanak.
3/9 A kérdező kommentje:
ez ultragáz :S
miért tartanak fenn egy ilyen oktatási rendszert?
2015. márc. 18. 11:55
4/9 anonim válasza:
Amiért minden más elavult, hülyeséget ebben az országban. Biztos politizálni akarsz?:)
5/9 anonim válasza:
igen, minimálisan, de nekünk is csak vmi régi programmal, ami semmit se ér
bár nekem mondjuk nem számít, ez nem kell a továbbtanulásomhoz
egyetemen az informatikusoknak biztos tanítják a programozást, gimiben meg nem is muszáj, mert csak az emelt szintű érettségihez kell
6/9 anonim válasza:
Altalanosban Comenius Logo.
Gimnaziumban az tanult, aki emelt oraszamban tanulta.
7/9 A kérdező kommentje:
21. században nem tanítanak programozást... agyam eldobom, viszlát Magyarország, viszlát magyarok...
2015. márc. 20. 16:03
8/9 anonim válasza:
nálunk tanítanak. visual studioval, eléggé elavult.
9/9 booster00 válasza:
Basic! És nagyon szerettem. sajnos már sehol nem használják. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!