Idén megyek 9. -be és már nagyon várom. Csak rettentően félek a Török Ignác Gimnáziumba (gödöllőn) Kinek, hogy megy ott a tanulás?
Figyelt kérdés
Általánosban végig kitűnő voltam,nem tudom, hogy elég leszek-e ehhez az iskolához.Akinek van tapasztalata légyszíves írja le, hogy mennyit kell tanulni, mire számítsak, mennyire nehéz.2015. jún. 30. 18:23
1/7 anonim válasza:
Benne van a top 100 gimibe? Én is idén leszek 9.es és én az Érdi Vörösmartyba megyek bioszra. Ez a gimi a 27. Listán. Meg egyb. Általában mindenki vissza esik egy picit csak az nem aki általánosba is 2,1 volt :)
Sok szerencsét! :)
2/7 A kérdező kommentje:
igen asszem top száz vidéki suliknál a 16. ha meg az összeset nézik akkor meg 38. úgyhogy jó sulinak számít... csak nagyon stresszes volt ez az évem és egy kicsit parázok :D
2015. jún. 30. 18:40
3/7 anonim válasza:
Vidékiben: 24
Országos: 45
Ne félj ,ha eddig kitűnő voltál és nem csupán az órán szerzett figyelmed miatt akkor annyiban különbözik ,hogy kicsit többet kell tanulni ,de a változás nem lesz túlságosan sokkoló. :)
4/7 A kérdező kommentje:
hát igen tanultam otthon is bár nem sokat, amenniyt kellett de okés remélem .) köszönöm a választ
2015. jún. 30. 20:21
5/7 Slussziusz válasza:
Én is idén megyek 9.-be a Törökbe! Te melyik szakra?
6/7 A kérdező kommentje:
Német :) és te ?
2015. aug. 13. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!