BME Villamosmérnök hallgatók! Mennyire nehéz a programozás, mennyire magyarázzák el a tanárok? Továbbá macintosh gép mennyire hátrány programozás szempontjából?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 20:41
1/4 anonim válasza:
Nehéz. Prog1-ből C-t tanítanak, ami gyakorlatilag mélyvíz egy kezdőnek. Viszont a tematikája nagyon jól fel volt építve, nagyon jól ki volt dolgozva ez a tárgy. Engem a 0-ról sikerült megtanítaniuk programozniuk, igaz nagyon sok munkát bele kellett fektetni. Viszont ezután második félévben a prog2 már egyáltalán nem volt ilyen nehéz.
2/4 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó akkor, meg fogok vele szenvedni az biztos de ha jó a tanterv akkor nem lesz gond :D
És arról esetleg nincs tapasztalatod, hogy mivel nekem MacBook-om van az mennyire nehezíti meg a dolgomat? Azon is lehet C-ben programozni? Nem igazán értek ezekhez.
2015. jún. 28. 22:50
3/4 anonim válasza:
Ha találsz hozzá egy fordítóprogramot, akkor semennyire. Azt hiszem pl. CodeBlocks elfut rajta, én is ezt használtam a két félév programozás alatt, főleg azért mert kicsi és egyszerű kezelni. Bár a Microsoft Visual Studioját próbálják sulykolni (a debuggere tényleg nagyon jó), de teljesen szabad kezet kapsz, hogy te mit használsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Remek, köszi :D
2015. jún. 30. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!