Pénzügy-számvitel vagy gazdálkodás-menedzsment?
Most érettségiztem,és így hogy 460-nál több pontom lett, elkezdtem gondolkoni,hogy végülis melyik lenne a jobb?
Matek a fő tárgyam,emelt 90% lett, viszont már képben vagyok ilyenekkel hogy mátrix,komplex-számok stb..:D
Másrészt a logikus dolgokat szeretem, ha lehet akkor inkább megértve probálok tanulni,nem magolva(nem szeretek magolni,de ha kell,akkor az is megy szenvedések árán.
Mi a különbség a kettő között?
Pénzügy msc-t szeretnék később amúgy elvégezni,és első helyen a psz-t jelöltem,de érdekel a gazdmen is :D
Tanácsok,melyik jobb,mivel jobb? :)
Ha pénzügy msc-t akarsz akkor szerintem teljesen mindegy melyikre mész. Sok ismerősöm volt gazdmenes és pénzügyre mentek tovább és bőven elég volt nekik az ottani tudás ahhoz, hogy bent legyenek. Pót-ot sem kellett nekik tenniük mivel a 2 szak fedte egymást.
Tudd, hogy a gazdasági képzések között ez a legáltalánosabb szak, mármint a gazdmen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!