Milyen a Nyíregyházi Széchényii sulii? (a többii lent)
Szeretnék kérdezii pár dolgot a széchényii sulirol a közgazdász szakra szeretnék menni ...
a kérdéseim...::
-milyenek a tanárok?
-milyen a környezet?
- milyen a társaság?
-milyen a kolii?
..stb szeretnék mindent megtudnii rolaa h milyen..!
Én 2008 és 2012 között jártam oda.
-milyenek a tanárok?
Többségében igazán nagy tudásúak, aki valóban motivál a tanulásra, de van egy-két gyenge láncszem.
-milyen a környezet?
Megfelelő
- milyen a társaság?
Nem a legjobb, de szerintem ez így van a legtöbb középiskolában. Serdülőkorban az emberek nem épp a legértelmesebb oldalukat mutatják általában (bocs). Sok volt a sznob, de ennek az ellentéte, az igazi tapló is. Ettől függetlenül jó néhány emberrel azóta is jó kapcsolatot ápolok. Rossz hír, hogy 5 éve működik már ott sportakadémiai osztály is (csak fiúk), akik igencsak lehúzzák az iskola színvonalát.
-milyen a kolii?
Normálisan felszerelt, átlagosan szigorú, a társaság viszont általában igen degenerált.
Szakmai tárgyak: 10.-től van egy alapozó tárgy, 11.-ben jönnek be az Elméleti gazdaságtan és az Üzleti gazdaságtan tárgyak, amiket ha jól megtanulsz, később előnyöd származhat belőle (ha közgáz szakra mégy egyetemen)
További kérdésekért priviben szívesek állok rendelkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!