Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A nyíregyházi Eötvösről,...

A nyíregyházi Eötvösről, vélemény?

Figyelt kérdés

A tanárok, a közössèg, a biosz - kémia tagozat...stb

Erős iskola? Hallottam már negatívat, pozitívat róla. 🏫🏫🏫😯

Hány ponttal vesznek fel oda?

2015. jún. 24. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Közepesen erős suli, van akinek bejött, van akinek nem. Nekem speciel nagyon nem, 5. és 6. osztályba oda jártam, életem két legrosszabb éve volt. De attól is függ, hogy milyen tanárokat kapsz.
2015. jún. 24. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is 5-6. osztályban jártam oda, szerettem, jó tanáraim voltak, de tudok ellenpéldát is mondani. Ha a biológia és a kémia fontos számodra, akkor szerintem a Krúdy biológia szakát célozd meg (kémiát is magasabb óraszámban tanulnak)! :)
2015. jún. 25. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég megosztó suli,van akinek bejön,másnak nem, ahogy az első is írta középerős suli, de nem rossz szerintem :D A biosz-kémia tagozat rendben van,alapból kicsit reálosabba suli,de persze elmehetsz megnézni nyílt napon a Krúdyt és aztán eldöntöd melyik szimpibb :D

Azt,hogy hány ponttól vesznek fel változik, én 72 ponttal kerültem be anno,4,8-as átlaggal.Ha érdekel még valami a sulival kapcsolatban írj nyugodtan!:D

2015. jún. 26. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most leszek 11.-es és 1. osztálytól kezdve oda járok. Személy szerint én nagyon szeretem ezt a sulit, a tanáraimmal jól kijövök és sokat segítenek mindenben, amiben csak lehet. Azt, hogy jó tanárokat kaptam többnyire a szerencsémnek köszönhetem, mert mint minden suliban nyilván itt is vannak olyan tanárok akikkel nehéz egy húron pendülni. A közösségről átlagos, attól függ, milyen osztálytársakat fogsz ki. A biosz-kémia tagozat elég kemény, de itt legalább úgy tanítják meg neked, hogy nem kellesz mellé különórákra járnod, hanem normálisan elmagyarázzák és nem csak leadják az anyagot.
2015. jún. 28. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Sznob szar
2015. aug. 5. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 
2015. aug. 9. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!