Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Továbbítva feldolgozásra? Kit...

Továbbítva feldolgozásra? Kit öl még az ideg rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem, de nem sikerült valami jól, ezért idén 2 tárgyból újraírtam, és még most töltöttem fel szerdán a tanúsítványt, azóta is csak "Továbbítva feldolgozásra", megöl az ideg! Gondolom nem vagyok egyedül, egyébként SZTE-MK Gazdasági és Vidékfejlesztési Agrármérnöknek készülök, valaki még rajtam kívül? Ki hova készül? Hány pontotok van? Hány pont kell? Meséljetek!

2015. jún. 26. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán értem, hogy miért idegeskedsz. A dokumentumokat július 9-ig lehet pótolni, ha aznap küldi be valaki, még az is biztosan fel lesz dolgozva időben. Rengetegen jelentkeznek, rengeteg dokumentummal, nem megy olyan gyorsan ezek feldolgozása :) És attól még, hogy az lesz kiírva, hogy feldolgozták a dokumentumaidat, még nem leszel közelebb ahhoz, hogy felvesznek-e :)
2015. jún. 26. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne nézd, hogy mit írnak oda ki, kár foglalkozni vele. Majd úgyis lesz hivatalos eredményhirdetés, elég ha csak azt figyeled.

Nem tudom, hogy most hogy van, biztos valami honlapra fölteszik időben, régen postán küldték ki levélbe.

Ha meg hiba van, azt gondolom jelzik e-mailben.

De nem érdemes emiatt idegeskedni, tényleg több ezer oldalas adatokat kell földolgozni, ez időbe tellik.

Inkább menj el nyaralni, ha nem akarsz akkor meg készülj az egyetemre, vagy tanulj nyelvet, amit akarsz...

2015. jún. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!