Felvi.hu-n feltöltöttem az érettségimet de már egy hete csak "továbbítva feldolgozásra" van mellé írva. Mennyi idő kell a feldolgozásra?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 10:48
2/10 A kérdező kommentje:
úristen!..2 hét múlva már leadási határidő...király lesz majd egy nappal a határidő előtt méltóztatják megnézni aztán kiderül rosszul töltöttem fel.
2015. jún. 24. 11:00
3/10 anonim válasza:
Ne izgulj, ha szépen be van fotózva/scannelve, akkor semmi gond nem lesz vele.
4/10 A kérdező kommentje:
remélem..köszi a választ
2015. jún. 24. 11:13
5/10 anonim válasza:
Igen, ez így elég szar helyzet, és még abban sem lehetsz biztos, hogy egy esetleges hiba kibukik a határidő előtt. Ezért kell nagyon figyelni, hogy jól legyen minden feltöltve.
6/10 anonim válasza:
még szerkeszteni se lehet, vagy feltölteni hozzá valamit.
egy kalap szar ez a netes rendszer
7/10 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok csak a középiskolás bizonyítványommal ,az érettségim a feltöltés után 4-5 nappal már "feldolgozás alatt" volt,de még mindig ott tart (ennek lassan 1 hete) én is nagyon aggódok,minden nap megnézem a felvit,de hiába.Csak legyen minden kész július elejére!!
8/10 anonim válasza:
Mindenféleképpen kész lesz a ponthatár kihirdetéséig, ezen ne aggódjatok. Itt a problémás az, hogy valószínűleg a hiánypótlási határidő utánra lesz kész, amikor már nem tudod javítani a hibát, ha van. Ha biztosak vagytok benne, hogy jó lett feltöltve, akkor teljesen mindegy, mikor fogadják el, de el lesz fogadva.
9/10 A kérdező kommentje:
hát úgy gondolom jól lett feltöltve de akkoris igazán feldolgozhatnák előbb...netán mégis nem fogadnák el és ezt a határidő után tudatják akkor mi a franc van? nem mehetek egyetemre???
2015. jún. 27. 09:34
10/10 anonim válasza:
Ha gond van, értesítenek. Valamikor 1 hónapot is kell várni a feldolgozásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!