Elvesztek a felvi.hu-n a dokumentumaim, vagy csak
feldolgozásra küldték őket?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy tegnap feltöltöttem a még hiányzó dokumentumokat az e-felvételimbe (12.-es bizonyítvány és az érettségi bizonyítvány) Korábban fel volt töltve a 10. és 11. év végi bizonyítvány is (a pontszámítás végett), viszont ezek mostmár nem elérhetőek, vagy legalábbis én nem látom őket. A táblázatban a középiskolai és érettségi bizonyítványok mellett is a "Továbbítva feldolgozásra" üzenet jelenik meg.
A kérdésem az lenne, hogy a korábban feltöltött 2 dokumentumom elveszett, vagy ezek is el lettek küldve feldolgozásra?
Nem vesztek el, ne aggódj, én is töltöttem még fel később bizi oldalakat és az előző kettőt nem láthattam akkor. Ha feldolgozzák az újonnan feltöltötteket, utána látod megint azokat is :)
2014. jún. 25. 15:05
4/7 A kérdező kommentje:
Magyarul akkor ha feldolgozzák, akkor utána mindegyik középiskola bizim ott lesz? :)
Akkor most megkönnyebbültem :) Bár azért majd lehet felhívom őket jövőhéten még, csak hogy biztosra menjek.. :D
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 25. 16:07
5/7 anonim válasza:
Arra viszont számíts, hogy az érettségidet nem 2-3 nap alatt fogják feldolgozni, hanem 2-3 hét alatt. Tapasztalat tavalyról.
2014. jún. 26. 11:43
6/7 anonim válasza:
Az előttem válaszolónak teljesen igaza van. Nyugodj meg, nem vesztek el azok a dokumentumok. Viszont a feldolgozás tényleg nem 2-3 nap, hanem sokkal több. Én június 6-án töltöttem fel a tanulmányi versenyeredményért járó többletpont igazolására a dokumentumot és még mindig az van mellé írva az e-felvételi felületén, hogy "Feldolgozás alatt".
2014. jún. 26. 14:38
7/7 A kérdező kommentje:
Na az viszont úgy jó.. :O Csak mert ha most mégse úgy rakta fel a dokumentumokat, ahogy én elterveztem, akkor meg már majdnem túl leszek a 10-ei határidőn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!