Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elvesztek a felvi.hu-n a...

Elvesztek a felvi.hu-n a dokumentumaim, vagy csak feldolgozásra küldték őket?

Figyelt kérdés

Olyan problémám lenne, hogy tegnap feltöltöttem a még hiányzó dokumentumokat az e-felvételimbe (12.-es bizonyítvány és az érettségi bizonyítvány) Korábban fel volt töltve a 10. és 11. év végi bizonyítvány is (a pontszámítás végett), viszont ezek mostmár nem elérhetőek, vagy legalábbis én nem látom őket. A táblázatban a középiskolai és érettségi bizonyítványok mellett is a "Továbbítva feldolgozásra" üzenet jelenik meg.

A kérdésem az lenne, hogy a korábban feltöltött 2 dokumentumom elveszett, vagy ezek is el lettek küldve feldolgozásra?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. jún. 25. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem veszhetett el, ha jó helyre tetted be őket
2014. jún. 25. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
A feldolgozási idő kb. 2-3 munkanap
2014. jún. 25. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vesztek el, ne aggódj, én is töltöttem még fel később bizi oldalakat és az előző kettőt nem láthattam akkor. Ha feldolgozzák az újonnan feltöltötteket, utána látod megint azokat is :)
2014. jún. 25. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Magyarul akkor ha feldolgozzák, akkor utána mindegyik középiskola bizim ott lesz? :)

Akkor most megkönnyebbültem :) Bár azért majd lehet felhívom őket jövőhéten még, csak hogy biztosra menjek.. :D

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jún. 25. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Arra viszont számíts, hogy az érettségidet nem 2-3 nap alatt fogják feldolgozni, hanem 2-3 hét alatt. Tapasztalat tavalyról.
2014. jún. 26. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolónak teljesen igaza van. Nyugodj meg, nem vesztek el azok a dokumentumok. Viszont a feldolgozás tényleg nem 2-3 nap, hanem sokkal több. Én június 6-án töltöttem fel a tanulmányi versenyeredményért járó többletpont igazolására a dokumentumot és még mindig az van mellé írva az e-felvételi felületén, hogy "Feldolgozás alatt".
2014. jún. 26. 14:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Na az viszont úgy jó.. :O Csak mert ha most mégse úgy rakta fel a dokumentumokat, ahogy én elterveztem, akkor meg már majdnem túl leszek a 10-ei határidőn.
2014. jún. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!