Kedves97 kérdése:
Az érettségi eredmények nem tesznek eleget a szak követelményeinek! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Debreceni egyetemen szociálpedagógiára jelentkeztem és oda eddig minimum pont kellett, 304 pontom van mégis ezt dobja ki a pontszámító kalkulátor :(2015. jún. 23. 19:53
1/7 anonim válasza:
Nézd meg a követelményt, hogy milyen tárgyakból, milyen szinten kell érettségizni! Elképzelhető, hogy nem csináltál emeltet valamiből, miközben kötelező stb. Sajnos nem tudom fejből a szocped kritériumait.
2/7 anonim válasza:
kettőt kell választani: magyar nyelv és irodalom v. matematika v. társadalomismeret v. történelem v. egy idegen nyelv (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni)
Na, hol a hiba?
3/7 A kérdező kommentje:
egy emelt angolt csináltam, eddig 1 emelt kellett hozzá :( akkor itt a hiba..
2015. jún. 24. 11:39
4/7 anonim válasza:
vedd úgy hogy kaptál egy lehetőséget hogy normális diplomát csinálj
5/7 anonim válasza:
Ennyire nem megy a szövegértés????
Egy emelt kell.
6/7 A kérdező kommentje:
jaj tényleg :) nem kell egyből bunkónak lenni.
akkor viszont nem értem miért nem elég a szak követelménynek
2015. jún. 25. 07:35
7/7 anonim válasza:
Akkor valamit rosszul töltöttél ki, mert én beírtam a kötelező tárgyakat, meg az emeltet, és simán számít eredményt a felvi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!