Mi történik ha felvettem a kurzust, de egy vizsgára sem jelentkezem fel ebben a félévben?
Figyelt kérdés
Első félévben 1 alkalommal mentem el vizsgázni, ami nem sikerült. Most a következő félévben vizsgakurzusként felvettem újra a tárgyat. De nem fogom tudni teljesíteni. Egy alkalommal sem jelentkeztem fel vizsgára.Következő félévben attól még fel tudom újra venni?2015. jún. 14. 10:18
1/3 anonim válasza:
Tanulmányi és vizsgaszabályzat gondolom SZTE-n is van, szerintem pörgesd át. Csomó hasznos dolog van benne, amivel nem árt tisztábsn lenni... bár igy latatlanba azt mondom, 3szor biztos fel lehet venni egy targyat, persze kitudja
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt találtam róla, hogy 3-szor lehet felvenni a tárgyat, de ha valaki már 6-szor volt belőle vizsgázni az nem veheti fel újra.
2015. jún. 14. 11:33
3/3 anonim válasza:
Normál kurzus 3x, spec 2x és vizsgakurzus, 3x vehetsz fel tárgyat, ha 3x-i tárgyfelvételre sem sikerül teljesíteni a tárgyat kirúgnak, ha egy tárgyból kettő aláírás megtagadásod van kirúgnak, ha 6. vizsga felvételre sem sikerül, akkor is kirúgnak a suliból. Kár volt normál kurzus után vizsgakurzusra menned, mivel így elveszett a speced és két vizsgalehetőséged, ha most felvett vizsgád nem sikerül, akkor már csak egyszer tudsz megint és ha az sem sikerül, akkor vége és kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!