Szerintetek az gáz, ha 9-10 orakat tanulok a dogakra es 3 masnal nem kapok jobbat? Nemzetiségi suliba járok és a tantárgyak nagy részét németül tanulom.10 gimnazista lány. A helyesitrasert bocsi de elszoktam a magyar helyesirastol.
Lehet, hogy picit túlterheled magad, ezért nem annyira marad meg a fejedben a tananyag.
Óránként próbálj meg 10-15 perces szüneteket tartani, azalatt az idő alatt bekapni valamit, az segíthet. Most érettségi időszakában én is rengeteget tanulok, és amióta tartok rövidebb szüneteket jobban megmarad az fejemben minden. :)
Ne is mond en egesznap tanulok a szobelire es egyszeruen egy tetel/nap amit haladok aztan mar csak 4-5 napom van nem tudom mi lesz
De nalam az lehet a magyarazat,hogy a keso nyari/oszi idoszakban jobban megy a tanulas. Egyszeruen ez a majus/junius idoszak nem az enyem
Tobb vizsgam is volt mar szeptemberben es mind nagyon jol sikerult es akkor sem tanultam kevesebbet vagy tobbet.
Az alatt mit ért,hogy hülye vagy?
Buta vagy? Vagy mi?
Ne foglalkozz azokkal,akik csak a rosszat tolják az arcodba.Nekem olyan dolgokat vágtak a fejemhez sokszor,hogyha azokra hallgatok most tényleg ott tartanék ahova kívántak.Had meséljem el neked röviden a kis sztorim. Már általános iskolában a matek tanárommal kezdődött,aki azt mondta nekem valami jó szakmát kéne tanulnom ,magyarul hülyének tartott, már ott is folyton gáncsoltak a tanárok kicsit különc is voltam. Középiskolában azt vágta a fejemhez a töritanár,hogy nekem nem szabadna itt lennem , magyarul,hogy megint csak hülye vagyok, szenvedés volt a középiskola is,többször próbáltak megbuktatni végleg, volt olyan tanár,aki nyíltan bevallotta,hogy akit a tanári kar kinézett magának azt előbb vagy utóbb eltávolították az adott osztályból rosszabb esetben az iskolából vagy így vagy úgy. Nálam kismillió ilyennel próbálkoztak, mondanom sem kell,ha azokra az emberekre hallgatok,akik megpróbáltak keresztbe tenni nekem és engedek az elképzeléseimből ,ma még érettségim se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!