Mennyire elfogadott a gépész Bánkiról kikerülvén?
Energetikát jelöltem meg első helyen, utána gépész Bme-n. Utolsó helyen pedig Óbudai Bánki Donát gépészt tettem.
Szóbelim nem lett épp a legjobb, valószínűleg 370 pont körül leszek, ami nem elég az elsőre. Másodikra sem.
Utólag bánom, hogy nem a járműmérnököt jelöltem, de azt néztem korlátoltabb vagyok egy gépészhez képest.
Angol s német középfokú nyelvvizsgám van. Tervben van nekem, a külföldi munkavállalás.
Mit gondoltok itthon s külföldön mik a lehetőségeim így?
csak az óbuda! hotel terminus vár szeretettel
a diploma ugyan olyan, mesterképzésre még mehetsz BME-re akarsz
semmi nincs a BME-n ami az óbudain ne lenne
első két évben nincs annyi felesleges hülyeség se
Kérdezônek:
A két nyelvvizsga (fôleg ha tényleges nyelvtudás is van mögötte) igen nagy plusz lesz munkavállalás terén, de ha teheted, a németed fejleszd minél magasabbra, ha külföldön akarsz dolgozni gépészként. Diploma szempontjából az elején talán többet ér a BME-s, de pár év tapasztalat után már tökmindegy lesz. Képzés szempontjából pedig a BME is igen tré sajnos :)
Elsônek:
Ugye azt tudod, hogy ha így alkotsz véleményt bármirôl (ahogy most épp az Óbudairól tetted), az mocskos nagy negatív reklámként hat, tekintve, hogy úgy írsz, mint egy szefós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!