Báriki tehet emelt szintű érettségit?
Barki tehet emelt matek erretsegit akkor ha csak 4-es re all? vagy kel valami engedely a matek tanartol?
es a gimnaziumnak van kuldon osztalya azoknak akik emelt matekbol akarnak eretsegizni?
Vagyis matekra nem jelentkezhetsz (ősszel),
de infora meg igen
Én úgy tudom lehet rá jelentkezni (nyár végén)
(De a tanárod még egyszer előtte azért kérdezd meg)
Igen, jelentkezhetsz rá! Ha a jövő tanévben még tanulnál info-t, akkor előtte annak az évnek az anyagából osztályzóvizsgát kell tenned.
Fizetned nem kell érte addig, amíg középiskolás vagy.
Előző vagyok, és sajnos nem volt jó a válaszom. Ezt találtam Neked:
Az érettségi vizsgákat 2014. január 1-jétől érintő változások a következők:
Előrehozott érettségi vizsgát a középiskolai tanulmányok teljes befejezését megelőző első vagy második tanév május–júniusi vizsgaidőszakában lehet tenni, és csak magyarországi középiskolában tanított idegen nyelvekből és informatikából. (Tehát az október-novemberi vizsgaidőszakban 2014-től nem lesz lehetőség előrehozott érettségi vizsgára jelentkezni.)
Most (a mostani vizsgaidőszakban) mehettél volna -
ha jelentkeztél volna - így már csak a jövő ilyenkoriraa adhatod be a jelentkezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!