Hogyan közlik velem, ha elfogadták vagy elutasították az érettségifellebbezésemet?
Azt tudom, hogy 3 napon belül megszületik a döntés, de hogyan közlik velem, hogyha nem vagyok bent a suliban? Postai úton, esetleg e-amil-ben? Örülnék, hogyha az emelt szóbelik előtt tudomást szerezhetnék róla valahogyan.
Előre is köszönöm!
Teljesen mindegy, milyen szint.
Mindenképpen a szóbeli megnyitásán fogja elmondani az eredményt az elnök.
Nem tudok, honnan veszed ezt a 3 napot, ez teljesen valószínűtlen, az emelt szint esetén még amíg visszaküldik a vizsgaközpontba és ott kiadják egy felüljavító tanárnak, az is lehet ennyi idő, és neki sem öt perce van elbírálni, középszinten pedig a nyitóértekezlet véglegesíti az eredményeket.
Így is, úgy is az ünnepélyes megnyitáson tudod meg.
Egyébként a rendszer egyik sarokköve, hogy emelt szinten teljesen független az írásbeli és a szóbeli, így semmi szükség rá, hogy addig meglegyenek az eredmények.
Persze ha valaki ettől akarja függővé tenni, hogy elmegy-e a szóbelire vagy nem, és a második opcióval elpazarol-e egy csomó pénzt az államnak, azt a rendszernek nem dolga támogatni. :-)
Egyébként megtaláltam. Itt írja, hogy 3 napon belül születik meg a döntés: [link]
Persze a szóbeli teljesítményemen ez mit sem fog változtatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!