Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan közlik velem, ha...

Hogyan közlik velem, ha elfogadták vagy elutasították az érettségifellebbezésemet?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy 3 napon belül megszületik a döntés, de hogyan közlik velem, hogyha nem vagyok bent a suliban? Postai úton, esetleg e-amil-ben? Örülnék, hogyha az emelt szóbelik előtt tudomást szerezhetnék róla valahogyan.

Előre is köszönöm!

#érettségi #iskola #fellebbezés #érettségifellebbezés
2015. jún. 3. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Középszintű írásbeli vagy emelt?
2015. jún. 3. 18:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Emelt biosz.
2015. jún. 3. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, milyen szint.

Mindenképpen a szóbeli megnyitásán fogja elmondani az eredményt az elnök.

Nem tudok, honnan veszed ezt a 3 napot, ez teljesen valószínűtlen, az emelt szint esetén még amíg visszaküldik a vizsgaközpontba és ott kiadják egy felüljavító tanárnak, az is lehet ennyi idő, és neki sem öt perce van elbírálni, középszinten pedig a nyitóértekezlet véglegesíti az eredményeket.

Így is, úgy is az ünnepélyes megnyitáson tudod meg.

2015. jún. 3. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
tudok -> tudom
2015. jún. 3. 20:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek szerint rosszul informálódtam. Őszintén szólva már én sem emlékszem, honnan hallottam, hogy 3 nap kell az elbíráláshoz.
2015. jún. 3. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyébként a rendszer egyik sarokköve, hogy emelt szinten teljesen független az írásbeli és a szóbeli, így semmi szükség rá, hogy addig meglegyenek az eredmények.

Persze ha valaki ettől akarja függővé tenni, hogy elmegy-e a szóbelire vagy nem, és a második opcióval elpazarol-e egy csomó pénzt az államnak, azt a rendszernek nem dolga támogatni. :-)

2015. jún. 3. 20:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Isten őrizz, hogy a kettesért hajtsak.:D Egyébként 70% lett, és csak 1 pontról lenne szó, ami igazából nem oszt, nem szoroz, de mi van ha ezen múlik az egyetemre való bejutásom. :)
2015. jún. 3. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Annak viszont mindegy, hogy pár nappal előbb vagy később tudod meg az eredményt, sokkal több múlik a szóbelin, amit ugyanakkor fogsz megtudni.
2015. jún. 3. 22:18
 9/11 A kérdező kommentje:

Egyébként megtaláltam. Itt írja, hogy 3 napon belül születik meg a döntés: [link]

Persze a szóbeli teljesítményemen ez mit sem fog változtatni. :)

2015. jún. 4. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Az teljesen más, az az eredményhirdetés utáni fellebbezésre vonatkozik, nem erre. Az érettségi vizsgabizottság még össze sem ült, nincsenek döntései.
2015. jún. 4. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!