Ha most a listámról törlöm az egyik iskolát, felvehetek a helyére egy másikat?
Figyelt kérdés
Bővebben a kérdésem:
Tehát arra gondolok,hogy most az egyik egyetemet törlöm pl: az OE-t törlöm és a helyére a BCE-t veszem fel.
Lehetséges ez miután már lezárták?Vagy a módosítás csak a sorrendre vonatkozik? Ha igen,akkor miért van ott a piros X-ecske?
Értelmes válaszokat várok,köszönöm!
2015. máj. 31. 16:57
1/3 anonim válasza:
1. Az egyetem nem iskola.
2. Ha bármit fel lehetne még venni, nem sok értelme volt a februári határidőnek. Semmi újat nem vehetsz fel. SORRENDMÓDOSÍTÁS.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet. A piros ikszecske azért van ott, mert törölni lehet. Ha kis zöld pluszocskát látsz, akkor kezdj el gyanakodni, hogy felvehetsz valamit. Olyat viszont nem fogsz látni.
3/3 anonim válasza:
Én tegnap írtam emiatt az felviseknek, nekem is rettentő fontos lenne, mert meggondolatlanul év elején otthagytam az egyetemet, mert mást akartam, de most rájöttem, hogy hülyeség volt, életem legrosszabb döntése, és örülnék, ha fel tudnám venni, hogy visszakerüljek. De ha nem lehet semmiképp, akkor marad a következő év. Ha megkapom a választ, majd bemásolom, de nem számítok én se semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!