Szerintetek hogy alakulnak idén az orvosik ponthatárai? Akik oda jelentkeztetek, milyen pontokra számítotok?
Mondjuk akinek magas pontja van, az szívesebben is dicsekszik vele.
Nekem csak 412 pontom van, én sajnos azért izgulhatok, hogy a vidéki orvosik vagy fogorvosik valamelyikére bekerüljek :(
Sajnos nem túl rózsás a helyzet. 16-án tették fel az érettségik eredményét: [link]
Ahogy néztem, a kémia emeltek csak 0,85%-kal lettek rosszabbak, és a fizika is csak 1-2tized%-kal lett rosszabb, mint a tavalyi, de a biológia emeltek bő 4%-kal lettek jobbak előző évnél és állítólag 500-zal többen írtak 80% feletti emelt bioszt, mint tavaly. A kémia mégsem lett olyan rossz, mint ahogy sokan mondták előzetesen, és sajnos többen is jelentkeztek. Úgyhogy valószínűleg jól felmennek a ponthatárok, van aki azt mondja, a 2013-as előtti évek szintjére megy vissza.
Igen, valóban főképp azok válaszoknak ilyen jellegű kérdésekre, akiknek magasabb pontszámuk van, büszkék rá, szívesen dicsekednek vele.
Nekem sajnos nem így jött ki a lépés, de megosztom én is, hogy tisztábban lássunk, nem mindenki 430+os.
Nekem csak 405 pontom van.
Leírom ismerősök, barátok, osztálytársak pontjait (PTE-re jelentkeztek)
399, 401, 402, 416, 421, 452
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!