Nektek hány pontos lett az írásbeli/szóbeli felvételitek, hova jelentkeztetek, melyik középiskolába vettek fel, és végül hova mentetek?
Van aki esetleg az alábbi középiskolákba jár/fog felvételizni?
- Bródy Imre Gimnázium - a média szak miatt érdekel, maga a weboldal is szimpatikus.
- Szent László Gimnázium - sok jót hallottam róla, erős és jó közösségű iskola (?).
- Szent Margit Gimnázium - régebben "álmaim iskolája volt, most viszont kezdek elbizonytalanodni vele kapcsolatban.
- Közgazdasági Politechnikum - volt osztálytársam is ide jár, csupa jót mesél.
- Madách Imre Gimnázium - egy színes, eseménydús tanévet képzelek el a hallottak szerint.
- Városmajori Gimnázium - szintén a hallottak miatt.
- B. M. E. kéttannyelvű Gimnázium - elsősorban ugye a nyelv miatt jelölöm meg, tetszik az öt év felépítése.
Bármilyen más iskolával kapcsolatos infót elfogadok, arra vagyok kíváncsi, hogy te hova jársz, miért választottad, és megbántad-e.
Előre is köszönöm! :)
Irasbeli: 82
Szobeli: majdnem mindenhol 100%
Ahova jelentkeztem: Szent Istvan, Madach, Szent Laszlo, Apaczai, Eotvos, Fazekas, Teleki, Berzsenyi, Veres Palne.
Ahova behivtak szobelizni: Szent Laszlo es Apaczai kivetelevel mindenhova
Ahova felvettek: konkretan egyikbe sem, csak egybe ahova most jarok
Ahova mentem: FAZEKAAAS :DD
Nem volt sehova protekciom es volt/van nyelvvizsgam angolbol (kozep es felsofok egyarant)
Ha erdekel a Fazekas es Apaczai azokrol tudok sok mindent, a tobbirol nem igazan. Madachosok es Szent Laszlosoknak nagyon tetszik a gimi, jo az osztalykozosseg stb..
En imadom ezt a sulit,soha nem gondoltam volna hogy valaha ide fogok jarni (nekem a szent istvan volt az almom). Nem bantam meg. Sokat kell tanulni viszonylag, az igaz, de melyik jo gimibe nem kell? :) a kozosseg nagyon jo, olyan az egesz suli mint egy nagyon nagy (1080 fos) csalad :D vannak ikolai programok egy csomo,a tanarok nagyon jo fejek es megertoek. En nagyin nagyin szeretem ezt a gimit, emmi penzert nem valtanek sulit! :D
Remelem tudtam segiteni :D
Nekem is azt mondtak :D konkretan majdnem az ofom huzta ki a szuleim helyett :D es mennyire meglepodtek, hogy felvettek! Fel akartak hivni a sulit, hogy most komolyan? XD de hat vegteben is a sulibol a 3 legjobb gyerekkel egyutt mentem a Fazekasba.
Amugy eredetileg nem akartam elmenni szobelizni, csak azert mentunk el vegul, mert ha mar behivtak, illik elmenni, nem? :D es hat vegul is meg is erte :D ott volt a LEGKONNYEBB a szobeli :) komolyan! Mindegy, a lenyeg, hogy mindenhova menjetek el szobelizni, ahova behivtak :)
Kettovel elottem szolonak: nyugodtan ir be az alaplistadba, ha meg nagyon elrontottad az irasbelit, hatrebb irod :D ha meg jobbat irtal mint gondoltad, akkor meg elorebb :) itt most az van gyerekek, hogy MINDENT erdemes beirni amit be akarsz. Meg ha ugy tunik is hogy nincs semmi eselyed :)
Én a Madách-ba járok(amiről azt mondják humános, de szerintem nem túl feltünő, ja meg persze a legfontosabb az idegennyelv). Én nagyon szeretem, először nem ide akartam jönni, de a szóbelin iszonyúan megtetszett. Pontszámügyileg meg az osztályomban a legalacsonyabb az 70 pont volt szerintem, de a szóbeli is sokat számít. A legjobb része a közösség, mert mindenki nagyon jó barátokra talál, és a tanárok. Jófejek, és ugyanakkor az elvárások is teljesen teljesíthetőek. Sztem ide mindenképp jelentkezz :)
Még a Lászlót ismerem, tesóm oda járt, illetve én is oda szerettem vna menni, de sajnos a szóbelim nem sikerült jól . Nem éreztem magam jól, olyan fura volt, össze voltam zavarodva, és nem éreztem h megnyílhatok a szóbeliztető tanároknak, úgyh emiatt elment tőle a kedvem. De az is erős suli, úgyh próbáld meg ha tetszik valamelyik szak! Nővérem sem bánta meg h odament :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!