Mit tudtok a Pesthidegkúti Waldorf iskoláról?
Figyelt kérdés
A gimnáziumi része érdekelne legfőképpen,de bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok!Köszi!#Budapest #tanítás #tanár #középiskola #iskola #gimnázium #tapasztalat #Waldorf #Kossuth Lajos #Pesthidegkút
2015. máj. 27. 13:26
1/1 anonim válasza:
Nekem a tesóm odajár, ő nagyon szereti. Igazából akkor érdemes, ha művészlélek vagy. Vannak jó programjaik, ötleteik, nekem speciel tetszik a tanítási rendszerük is, magának a Waldorfnak. Szerintem nagyon személyiségfüggő, hogy bejön-e valakinek vagy sem, és bár tényleg inkább művészlelkeknek való, tesómnak van olyan osztálytársa, aki színjátszózott, nagyon élvezte és jó is volt benne, de inkább gépésznek tanul tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!