Ha hiányzok az szóbeli érettségiről, akkor mikor kell pótolnom azt, ősszel? Vagy ilyenről mi van?
Az első két válasz vaktában született, mivel ennyi információ alapján nem lehet válaszolni. Mindenesetre az előre megbeszélésnek nincs jelentősége a vizsgaszabályzat szerint. A #4 pedig a hét ökörsége a GYIK-on, pedig minden nap lehet olvasni elég sokat. (Eleve nem is kell olyan válaszolóval foglalkozni, aki vizsgabiztosokról beszél.)
Ha sürgős a válasz, adj egy kicsit több információt.
Milyen érettségiről van szó? Rendes, előrehozott, szintemelő, kiegészítő, ismétlő? Hány tárgy? Az összes vagy csak egy? Miért akarsz hiányozni?
Baromira nem érdekelnek senkinek a magánügyei. Azt se tudom, ki ő.
Viszont sokakkal ellentétben én olyasmire szoktam válaszolni, amihez értek. Ehhez meg információ kell.
A pontos és helyes válaszhoz kell ez, mert enélkül csak vaktában lehet féligazságokat mondani, ahogy te is tetted. Azok meg jól hangzanak, csak nem biztos, hogy segítenek a kérdezőnek.
A jelek szerint a kérdezőnek mégsem annyira sürgős és fontos, csak a válaszolókat kellett ugráltatni.
Na ezért szoktam inkább visszakérdezni, hogy csak a konkrét esetre kelljen válaszolni, mint megadni a helyes választ minden lehetséges esetre több oldalnyi hosszúságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!