Emelt magyar szóbeli érettségiről valakinek van személyes tapasztalata?
én folyamatosan mondtam, ha folyamatosan mondod, akkor elvileg nem kérdezhetek bele (hacsak nem mondasz valami olajtó baromságot), nálam sem vágtak közbe
a végén nekem feltettek még 3 kérdést, de abból kettő az volt, hogy láttam-e az Anna Karenina film változatát, és tetszett-e (Tolsztoj tételt húztam, ez nyilvánvaló gondolom)
akik előttem feleltek borzalmasak voltak
az egyikük a Puszták népét, a másik Homéroszt húzta, és a tanároknak körülbelül 3 másodpercébe telt, hogy rájöjjenek, a lányok nem olvasták a könyveket.. ez szerintem nagyon gáz, rengeteg pontot lehet ezzel bukni.. viszont velük is kedvesek voltak, próbáltak valamennyire segíteni, de csak azon a szinten, ami egy emelt érettségin várható
én két pontot veszítettem, gondolom a nyelvtani rész miatt, mert azt nem tudtam teljesen jól
ja, és a nyelvtan tételre kb 3 perced marad, ott egy feladatot kell megoldani, ha nem tudod, akkor nem tudod, nem segítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!