Szerintetek az ilyen tanár milyen?
Pénteken alapvizsgáztunk magyarból. Én szerintem elég jól sikerült, de ma megmondta az eredményeket és ledöbbentem..
3-as lett, mindenki másnak 4-es,5-ös. (Még az olyannak is,aki évvégén 2ből fog bukni), pedig reggel kérdeztük tőle direkt mennyit tud, azt mondta hogy 1 tételt sem a 18ból. Volt még egy gyerek,aki szó szeint csak motyogott.. én kettest nem adtam volna neki de ő 5-öst kapott..
Én rákérdeztem a tanárra, hogy mégis miért lett ez 3-as. Erre ő azt mondja, hogy azért, mert kicsit nevettem. (ezt nem értem xd). Igen nevettem mert valamit félre mondtam erre osztálytársam elkezdett röhögni és vele én is. Aztán azt is mondta hogy nem írtam le mindent. Ugye én azt a tételt húztam hogy "Móricz Zsigmond: 7 Krajcár" én a novelláról mindent leírtam, de Móricz életéről semmit nem mondtam, pedig nem is szólt hogy arról is írni kéne valamit. Erre elkezd velem vitatkozni hogy ő mondta, hogy azt is írjuk, pedig osztálytársaim is mondták neki hogy nem. (6an voltunk bent). Nagyon össze vesztem vele, be is akart írni. De szerintem jogos volt.
Szerintetek? bocs ha valamit nem jól fogalmaztam csak sietek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!