Mit tegyek ha a fizika tanárom tanítását nem értem?
9.osztályos vagyok. Decembertől februárig nem volt fizika óránk, mert elment a tanárunk és csak február végén jött az új. Első félévben 4-es lettem belőle, mert rendes volt az a tanár és értettem is azt, amit magyarázott.
Februárban jött az új tanár, már kezedetektől nem volt szimpatikus..
Fegyelmezni nem igen tud.. úgy tartja az órát, hogy ha mindenki beszélget ő akoris csak magyaráz és magyaráz.
Nyilván nem csak az ő hibája, hogy nem tud tantani, mert ilyen hangzavarban én sem tudnék tanítani, de a minap azért kaptam 1-est mert elfelejtettem hozni vonalzót és így már 1,83-ra állok.
Ja és amit leírunk a füzetbe abból nem tudok normálisan tanulni.
Valaki tudna valami jó tanácsot adni?
Ti is rászólhatnátok az osztálytársaitokra, hogy ne pofázzanak. Gondolom nem szeretne mindenki megbukni.
Olvasgasd a könyvet az adott anyaghoz, keresgélj neten magyarázatot, vagy pedig járj külön tanárhoz.
Ha nem értesz valamit, kérdezz Tanárt, másik tanárt, osztálytársat, barátot, felsőbb évest.
Ami viszont igazán lényeges, hogy az osztályon belül ritkán hallani olyat, hogy egymást próbálják nevelni a diákok. Próbáljátok meg leállítani az órát zavaró osztálytársakat, ha már a tanár nem teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!