Ez milyen felkészítés?
Már elnézést, de mi az, hogy "minek neked előrehozott érettségit csinálni"?? Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ő miért ment el előrehozottra. Én is előrehozottazok idén, infóból, és egy nyelvből, és seenki nem kérdezett tőlem ilyet. Mellesleg nagyon megéri, nálunk 10.-ig van infó, tehát jobban bennem vannak még a tanultak. Jövőre kevesebb tanulás, és ha elrontanám, mehetek emeltre, vagy más tantárgyból.
A fakultáción pedig nem egyedül van, és a tanár nem az ő kedvéért tart/nem tart rendesen órát.
Kedves kérdező, valóbaan igazad van, ez nem nevezhető felkészítésnek, a tanár mindenképpen hibás, mivel nem végzi a munkáját. Viszont ha nem haragszol, ti is gondolkodhattatok volna korábban, mostmár nem tudsz seemmit kezdeni, ahogy felkészülni sem. Persze, élvezetesebb facebookozni, mint excelezni (báár....), de ezért felesleges plusz x órát a suliban lenni, és szólhattatok volna az igazgatónak/titkárnak, vagy a tanárnak és orvosolhattátok volna a problémát. Szóval sajnos ti is hibásak vagytok a történetben. Viszont sok sikert neked, remélem mindezek ellenére jól fog sikerülni.
#3 Semmi jelentosege, hogy 11.ben vagy 12.ben csinalja. Gondold vegig, amit irtal. A fakultacio az erettsegire valo felkeszulesrol szol, a tanar plusz penzt kap erte, fuggetlenul attol hog xy 11.esen erettsegizik, vagy nem. Mellesleg a legtobb helyen egyben van a fakultacio, mivel nem sok 11es megy elorehozottra. Aki meg nem akar erettsegizni, mit csinal fakton? a tanarnak kotelessege tanitani.
Kerdezo, a mai erettsegin voltal ugy, hogy egy lekerdezest se tudsz megcsinalni? :o
Igen.
Egyedül a sharepointot gyakoroltuk,az ment a legjobban.Az meg pont nem volt az érettségiben.
De a Wordot jól megcsináltam,a PowerPiontot is,az excelből is amit tudtam,megcsináltam.Talán lesz egy 3-as.A szóbelit meg alaposan megtanulom.
Egyébént ez a tanár másban sem segít sokat.Ő az osztályfőnökünk.Matekot tanít általánosban,már többször megkértem dolgozat elött,hogy segítsen matekból.Mondta,hogy x időpontban mehetek.Odamentem,erre meg nem volt otthon.Ez már többször előfordult.Az osztálytársamnak még a busza is elment,mert őt sem engedte be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!